Χανιά: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κτηνωδίας με κρεμασμένο σκυλί σε γέφυρα

Χανιά
Χανιά: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κτηνωδίας με κρεμασμένο σκυλί σε γέφυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ, κάνοντας τον γύρο της χώρας

Εξιχνιάστηκε σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση κτηνωδίας σε βάρος ανυπεράσπιστου σκυλιού στα Χανιά που προκάλεσε προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό καθώς ο άγνωστος δράστης δεν δίστασε, τότε να κρεμάσει το άτυχο ζώο σε γέφυρα στην περιοχή Νεροκούρου.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκε υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης ζώου συντροφιάς (σκύλος) ο οποίος βρέθηκε σε περιοχή του Δήμου Χανίων, απαγχονισμένος.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης ο οποίος είχε προβεί στην παραπάνω πράξη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Το χρονικό της κτηνωδίας

Όπως είχε αναφέρει και το neakriti στις 10 Φεβρουαρίου, η κτηνωδία σε βάρος ανυπεράσπιστου σκυλιού στα Χανιά είχε προκαλέσει αποτροπιασμό . Αυτή τη φορά άγνωστος δράστης δε δίστασε να κρεμάσει το άτυχο ζώο σε γέφυρα στην περιοχή Νεροκούρου.

Το φριχτό θέαμα είχαν αντικρίσει διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Άμεσα άρχισαν έρευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ωστόσο η απίστευτη θανάτωση του σκυλιού και η έκθεση του σε δημόσια θέα, προκάλεσε έντονο προβληματισμό.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

 Εξιχνιάστηκε υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης ζώου συντροφιάς, σε περιοχή των Χανίων

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε σήμερα (11.05.2021) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης ζώου συντροφιάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας «Περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκε υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης ζώου συντροφιάς (σκύλος) ο οποίος βρέθηκε την 10.02.2021 σε περιοχή του Δήμου Χανίων, απαγχονισμένος.

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός- δράστης ο οποίος είχε προβεί στην παραπάνω πράξη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News