Χανιά: Πέθανε ο αστυνομικός που είχε αυτοπυροβοληθεί με το όπλο του

Χανιά
Χανιά: Πέθανε ο αστυνομικός που είχε αυτοπυροβοληθεί με το όπλο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πάλευε» για μέρες στην εντατική του νοσοκομείου

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια και τους συναδέλφους του η είδηση ότι κατέληξε ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά με το όπλο του στα Χανιά. Την είδηση επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ.Μπέας που ανέφερε ο άτυχος 38χρονος κατέληξε το μεσημέρι του Σαββάτου στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πρόκειται για ένστολο του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε περιπολία μαζί με άλλον συνάδελφο του, αυτοτραυματίστηκε στις 24 Απριλίου  στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο στα Χανιά.  Ο 38χρονος αστυνομικός, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και δεν  είχε δημιουργήσει το παραμικρό ζήτημα στην υπηρεσία του.  

Πως συνέβη το περιστατικό

Ο 38χρονος λίγο πριν τις 8 το πρωί της 24ης Απριλίου και ενώ βρισκόταν σε περιπολία στην περιοχή των Κεραμειών, την ώρα που ο συνάδελφος του είχε βγει για λίγο έξω από το αστυνομικό τζιπ, εκείνος πάτησε την σκανδάλη του υπηρεσιακού όπλου, το οποίο είχε στρέψει προς το κεφάλι του.

Σοκαρισμένος ο αστυνομικός που είχαν μαζί περιπολία, τον μετέφερε αιμόφυρτο με το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο Χανίων όπου εισήχθη στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το βαρύ τραύμα του και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιδρύματος, όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα που κατέληξε. 

φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News