Κλοπές: «Ποντικός» είχε... βάλει στο μάτι αυτοκίνητα - Πιάστηκε στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ

Χανιά
Κλοπές: «Ποντικός» είχε... βάλει στο μάτι αυτοκίνητα - Πιάστηκε στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε «απλώσει χέρι» σε 3 οχήματα, αρπάζοντας από tablet μέχρι κόσμημα , ρολόγια και άλλα αντικείμενα

Δεν... πρόλαβε να χαρεί τη λεία του, αφού την μέρα που έκλεψε, την ίδια μέρα «πιάστηκε» και από τους αστυνομικούς του Πλατανιά στα Χανιά.

Ο λόγος για έναν αλλοδαπό που συνελήφθη, άμεσα  το απόγευμα της Πέμπτης,  σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, κατηγορούμενος για κλοπή ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε "απλώσει" το χέρι του σε 3 οχήματα, αρπάζοντας από tablet μέχρι κόσμημα, ρολόγια και άλλα αντίκειμενα ενώ είχε προκαλέσει και ζημιές στα οχήματα που "χτύπησε".

Ειδικότερα και έπειτα από έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), κόσμημα, δύο ρολόγια, είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο της 06.05.2021 σε τρείς κλοπές από οχήματα προκαλώντας τους και φθορές.

Η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά, ενώ τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθη, άμεσα χθές (06.05.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα χθές (06.05.2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), κόσμημα, δύο ρολόγια, είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο της 06.05.2021 σε τρείς κλοπές από οχήματα ιδιοκτησίας ημεδαπών, προκαλώντας τους και φθορές.

Η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά, ενώ τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στους παθόντες.

Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News