Χανιά

Εμβολιάστηκε έναντι του κορωνοϊού με την πρώτη δόση ο Δήμαρχος Χανίων

Με το εμβόλιο της AstraZeneca

Με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Εισερχόμενος στο εμβολιαστικό κέντρο του 1ου Κέντρου Υγείας Χανίων, ο κ. Σημανδηράκης συνομίλησε με το προσωπικό και τους πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους αρμόδιους για την ορθή εφαρμογή της διαδικασίας εμβολιασμού.

Μετά από τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19, o Δήμαρχος Χανίων δήλωσε:

«Πρόκειται για μια απλή διαδικασία εμβολιασμού που διεξάχθηκε με απόλυτη τάξη και οργάνωση από το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου στο 1ο Κέντρο Υγείας Χανίων, το οποίο θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την άψογη τήρηση της διαδικασίας.

Με την πρώτη δόση σήμερα, έκανα κι εγώ το χρέος μου ως πολίτης, για να ορθώσουμε όλοι μαζί ένα τείχος προστασίας απέναντι στην πανδημία. Καλώ όλους τους συμπολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες και τις διαδικασίες, για να μπορέσουμε σύντομα να υπερβούμε αυτή τη δυσκολία. Να είναι ο εμβολιασμός το μέσο για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και όλοι μαζί να χαρούμε την επόμενη περίοδο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια