Από «κόσκινο» περνούν οι παραλίες των Χανίων

Χανιά
Από «κόσκινο» περνούν οι παραλίες των Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «φουλ» εργάζονται τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία του εργολάβου στο δήμο Χανίων

Κυριολεκτικά από το «κόσκινο» των δημοτικών μηχανημάτων περνά καθημερινά η άμμος στις παραλίες των Χανίων, στο πλαίσιο του καθαρισμού που ξεκινήσει ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα και «νοικοκυρεμένα» με την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου και την επάνοδο στη νέα καθημερινότητα.  

Οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών ξεκίνησαν από τον εργολάβο του δήμου από την περιοχή της Νέας Χώρας και σταδιακά επεκτείνονται και στις υπόλοιπες παραλίες της πόλης, ενώ πέρα από τα μηχανήματα, τις παραλίες θα «σαρώσουν» και πεζοπόρα τμήματα ώστε να καθαριστεί ακόμα και το πιο δύσκολο σημείο. 

Φέτος η δημοτική αρχή προχωρά και στην αντικατάσταση όλων των καλαθιών ανακύκλωσης που υπάρχουν κατά μήκος των παραλιών, ενώ βελτιωτικές παρεμβάσεις θα υπάρξουν και στον εξοπλισμό τους. 

Η δημοτική αρχή πάντως πέρα από τον καλλωπισμό των παραλιών, προχωρά και στον ευπρεπισμό της πόλης και των οικισμών της, κάνοντας μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις από την βελτίωση των πλακοστρώσεων έως και του οδοστρώματος, ώστε οι φετινοί επισκέπτες να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι κατά την διαμονή τους στα Χανιά.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News