Χανιά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί για την διακοπή κυκλοφορίας σε διάφορα οδικά σημεία

Από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ανακοινώνεται ότι, λόγω εργασιών συντήρησης της γέφυρας Μπέλεϊ που συνδέει τον δρόμο Χανιά – Αλικιανό θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας σήμερα Παρασκευή 23/4/2021 από 08:30 π.μ – 18:00 μμ.

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρους δρόμους.

Ειδικότερα, για τις ανάγκες έκτακτων εργασιών συντήρησης της γέφυρας,  θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, οι οποίες θα ισχύσουν έως και την 18:00 ώρα της 23.04.2021

Κατά το χρονικό διάστημα ισχύς των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται-διεξάγεται μέσω του χωριού Φουρνέ

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Επίσης με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, για τις ανάγκες του έργου "Υλοποίηση βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα και θέσεις μειωμένης οδικής ασφάλειας στην παλαιά εθνική οδό" της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου, στο τμήμα από την απόληξη της οδού Αμπελά έως και τα όρια Δήμων Χανίων-Πλατανιά. Η διακοπή θα είναι σε ισχύ ως τις 7 το πρωί της 10ης Μαΐου, με εξαίρεση των ημερών 1, 2 και 3 Μαΐου, ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης-ασφαλτόστρωσης οδοστρώματος.

Κατά το χρονικό διάστημα ισχύος των εργασιών και για όσο διάστημα θα διακόπτεται η κυκλοφορία ένεκα των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται-διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς ως εξής:

- Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο: έξοδος μέσω της οδού Αμπελά προς τις οδούς Θεοτοκοπούλου, Κάμπου, Ι. Καποδίστρια (ανάλογα την πορεία του έργου).

- Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κίσσαμο προς Χανιά: έξοδος μέσω της οδού Γρηγορίου Προγούλη και ακολούθως κίνηση μέσω της Ι. Καποδίστρια.

«Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια