Χανιά

Μυστήριο σε οίκο ευγηρίας στα Χανιά: Ζητήθηκε η εκταφή ηλικιωμένης

Εκταφή της σορού ηλικιωμένης γυναίκας που φιλοξενούνταν σε ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων, μετά από καταγγελίες για τις συνθήκες θανάτου της

68 νεκροί σε έναν χρόνο στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας

Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Χανίων, μετά από μία πολύ σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένης γυναίκας σε οίκο ευγηρίας στα Χανιά.  

Δύο ιατροδικαστές και παρουσία τεχνικών συμβούλων της εταιρείας και της οικογένειας,έδωσαν εντολή να γίνει εκταφή στη σορό της γυναίκας, προκειμένου να γίνει περαιτέρω έρευνα, με εντολή του Εισαγγελέα Χανίων, ενώ αναζητούνται και οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου και άλλων 68 ανθρώπων, φιλοξενούμενων της δομής, καθώς σε όλες τις πράξεις αναφέρεται ως αιτία θανάτου η ανακοπή.

Η έρευνα μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αφορά ολόκληρο το νησί.

Ειδικότερα, έχει επεκταθεί στα ληξιαρχεία άλλων νομών καθώς διερευνώνται θάνατοι ηλικιωμένων ατόμων, που είχαν φιλοξενηθεί στη δομή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι καταγγελίες είναι πολλές, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τη δομή επισκέφτηκε ο εισαγγελέας, ώστε να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν οι τρόφιμοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια