Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Σε βαρύ κλίμα η συνέχεια της δίκης - Πόσες καταθέσεις απομένουν;

Χανιά
Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Σε βαρύ κλίμα η συνέχεια της δίκης - Πόσες καταθέσεις απομένουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχείς εντάσεις στην προηγούμενη ακροαματική διαδικασία

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων σε βαρύ κλίμα η δίκη για τη διπλή δολοφονία στα Ανώγεια το Μάιο του 2020. Η πρώτη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί καθώς απομένουν οι καταθέσεις 4-5 μαρτύρων. Συνολικά στη δίκη κλήθηκαν να καταθέσουν 30 μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ήταν εμφανής η ένταση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών. Μάλιστα η συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου κατηγορούμενου, κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη, αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να παρέμβει γιατρός.

Στο εδώλιο ο 30χρονος

Θύματα της διπλής δολοφονίας ήταν ο 63χρονος μαντιναδολόγος, Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος συγχωριανός του, Γιώργος Ξυλούρης.

Στο εδώλιο βρίσκεται ο 30χρονος γιος του Καλομοίρη, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε επτά φορές τον 30χρονο συγχωριανό του, όταν αντίκρυσε τον πατέρα του νεκρό έξω από το σπίτι τους στο Περαχώρι. Πέρα από τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, κατηγορείται και για την πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς μία από τις βολίδες που διαπέρασε το σώμα του 30χρονου, έπληξε στην κνήμη έναν άλλο Ανωγειανό, που βρέθηκε στο σημείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News