Rapid tests στο Κολυμβάρι: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Χανιά
Rapid tests στο Κολυμβάρι: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελήφθησαν 192 δείγματα συνολικά

Για μια ακόμα φορά κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στο Σταυροδρόμι, της ΔΕ Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., ελήφθησαν 192 δείγματα, από τα οποία ανιχνεύθηκαν 3 θετικά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, δήλωσε ότι”...ο Δήμος Πλατανιά πραγματοποίησε rapid test σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες σε μια προσπάθεια πρόληψης της εξάπλωσης του ιού, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του στην Κοινότητα. Ευχαριστούμε θερμά τα κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., και τους συνεργαζόμενους φορείς για την υλοποίηση των ελέγχων ...”

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, μετά το πέρας των ελέγχων, ανέφερε ότι “....ο Δήμος Πλατανιά θα εξακολουθήσει να αναλαμβάνει κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία για την ασφάλεια των πολιτών. Πρέπει όμως όλοι μας να δείχνουμε μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα , να τηρούμε αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα...” .

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News