25χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, η κοπέλα που έπεσε σε γκρεμό στη Γαύδο

Χανιά
25χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, η κοπέλα που έπεσε σε γκρεμό στη Γαύδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης ήταν η 25χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της πέφτοντας τα ξημερώματα σε γκρεμό στην Γαύδο

25χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, με καταγωγή από την Κέρκυρα, η κοπέλα που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα στη Γαύδο, ενώ ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατάφερε να γλυτώσει έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων, με ορθοπεδικά τραύματα.

Ειδικότερα, το τραγικό δυστύχημα, σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στην νότια πλευρά του νησιού, στην περιοχή Βαθύ Σελί και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο Καστρί προς τα Βατσιανά.

Παράλληλα και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γαύδου, Μιχάλη Λαμπράκη, ο οδηγός ισχυρίζεται πως σταμάτησαν στο συγκεκριμένο σημείο για να απολαύσουν τη θέα και όπως ο ίδιος ο οδηγός ισχυρίζεται δεν τράβηξε καλά το χειρόφρενο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε - μεταξύ άλλων - ο αντιδήμαρχος κ. Λαμπράκης στη δημοσιογράφο Μαίρη Καριωτάκη, «δεν έχουμε κάποια εικόνα, για το πώς προκλήθηκε το δυστύχημα, ωστόσο όπως ο ίδιος οδηγός λέει, πάρκαρε στην άκρη του δρόμου, για να απολαύσουν τη θέα και δεν τράβηξε καλά το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να αρχίσει να γλιστράει το αυτοκίνητο και όπως ο ίδιος είπε, δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».

Ο ίδιος φαίνεται να ειδοποίησε και τις αρχές, πρώτα τον γιατρό της Γαύδου και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν και οι άνθρωποι του δήμου. Πυροσβέστες και εθελοντές προσπάθησαν να σώσουν το κορίτσι, ωστόσο δυστυχώς όταν ο γιατρός βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό της.

«Έχουμε παγώσει όλοι εδώ από το τραγικό συμβάν. Έφυγε ένα νέο κορίτσι», δήλωσε ο αντιδήμαρχος στην ΚΡΗΤΗ TV.

Η σορός της 25χρονης ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με το πλοιάριο της γραμμής στη χώρα Σφακίων και στη συνέχεια θα πάει στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα να ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 25χρονη που σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης βρισκόταν στην Γαύδο, στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της από ένα άλλο τροχαίο στο οποίο είχε τραυματιστεί.

Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στα Χανιά και ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος κατάγεται από το Ρέθυμνο.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News