Από… θαύμα σώθηκαν δύο άτομα στα Χανιά – Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι όπου έμεναν

Χανιά
Από… θαύμα σώθηκαν δύο άτομα στα Χανιά – Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι όπου έμεναν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτιά ξέσπασε από κερί

Παρανάλωμα του πυρός έγινε τα ξημερώματα μια παλιά κατοικία στην παλιά πόλη των Χανίων, σηκώνοντας στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά, ενώ από θαύμα σώθηκαν οι δύο ένοικοι του σπιτιού, που μέσα στο ύπνο τους αντιλήφθηκαν τις φλόγες και πετάχτηκαν έξω. 

Το περιστατικό που σημειώθηκε περί τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, σήκωσε στο πόδι ολόκληρη την γειτονιά στην οδό Ριανού όταν η παλιά κατοικία τυλίχτηκε στις φλόγες. 

Όπως ισχυρίζεται η 43χρονη ένοικος το σπίτι δεν είχε ρεύμα και φωτίζονταν με κεριά. Μάλιστα ο 27χρονος συγκάτοικός της φέρεται, σύμφωνα με την ίδια, να είχε τοποθετήσει χαρτόνια στο πάτωμα και τα παράθυρα του δωματίου στο οποίο διέμενε, με αποτέλεσμα η φωτιά πιθανότατα να ξεσπάσει από ένα κερί που έπεσε στα χαρτόνια. Το αποτέλεσμα ήταν να λαμπαδιάσει σε χρόνο ρεκόρ.

Ο νεαρός άνδρας ήταν αυτός που αντιλήφθηκε πρώτος τις φλόγες, ενώ και η 43χρονη μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο σπίτι χωρίς να τραυματιστεί. Ωστόσο, όλα τους τα υπάρχοντα παραδόθηκαν στην πυρά, μιας και το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η 43χρονη που είναι άνεργη και ανασφάλιστη αντιμετωπίζει όπως λέει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, ενώ μέχρι να φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική και οι δύο τους με λάστιχα στα χέρια προσπάθησαν να περιορίσουν την φωτιά ώστε να μην επεκταθεί σε παρακείμενη κατοικία.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News