Χανιά

Ν. Παναγιωτόπουλος: Κανονικά τα οδοιπορικά των πληρωμάτων που μετασταθμεύουν στο Ναύσταθμο Κρήτης

Αφορά τα οδοιπορικά εξόδων στο προσωπικό των πολεμικών πλοίων που μετασταθμεύουν για επισκευή στο Ναύσταθμο Κρήτης

«Η καταβολή των πάσης φύσεως δικαιούμενων οδοιπορικών εξόδων, στο προσωπικό των πολεμικών πλοίων που μετασταθμεύουν για επισκευή στο Ναύσταθμο Κρήτης, καταβάλλεται κανονικά, μάλιστα από 1-1-2020 μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, εντός εύλογου χρόνου, με βάση τις τηρούμενες διαδικασίες δικαιολόγησης και τακτοποίησης των σχετικών δαπανών».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής, Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Άμεση καταβολή των εξόδων μεταστάθμευσης στο πλήρωμα πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού, που βρίσκεται στο Ναύσταθμο Κρήτης για επισκευή».

Εν προκειμένω, συνέχισε, κατά την τρέχουσα περίοδο, για τα πολεμικά πλοία που βρίσκονται για επισκευή στο ναύσταθμο Κρήτης έχει εξασφαλισθεί, με μέριμνα ΓΕΝ, η πληρωμή των δικαιούμενων αποζημιώσεων του προσωπικού αυτών. Τέλος γνωστοποίησε ότι έχουν παρασχεθεί οικήματα στο Ναύσταθμο Κρήτης για τη στέγαση του συνόλου των πληρωμάτων, των εν λόγω πολεμικών πλοίων, προκειμένου να μειωθούν έτι περαιτέρω οι προσωπικές τους δαπάνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια