Χανιά

Δύο «κορωνοπάρτι» στο Ηράκλειο με 23 «καλεσμένους» - Πρόστιμα σε επιχειρήσεις που «άνοιξαν» στα Χανιά

Τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις και μη χρήση μάσκας

Πάνω στην διασκέδαση φαίνεται πως ξεχάστηκαν χτες 8 άτομα σε σπίτι επί της Λεωφόρου Ικάρου, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, διαπιστώθηκε πως στο «κορωνοπάρτι» συμμετείχαν 8 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τα οκτώ άτομα που συμμετείχαν επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και για άσκοπη μετακίνηση συνολικού ύψους 600 ευρώ (300+300), ενώ ο 50χρονος διοργανωτής και ιδιοκτήτης του σπιτιού επί της Λεωφόρου Ικάρου συνελήφθη, με την «καμπάνα» στην δική του περίπτωση να φτάνει τις 3.000 ευρώ.

Παράλληλα, παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σε ένα ακόμη σπίτι σε περιοχή του Ηρακλείου, στο οποίο όμως δεν συμμετείχαν 8 άτομα αλλά… 15.

Στους 15 συμμετέχοντες επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και για άσκοπη μετακίνηση συνολικού ύψους 600 ευρώ (300+300), ενώ στον ιδιοκτήτη το πρόστιμο έφτασε τις 3.000 ευρώ και ο ίδιος συνελήφθη.

Στα Χανιά διαπιστώθηκαν το Σαββατόβραδο δυο παραβάσεις σε επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο σε περιοχή των Χανίων, διαπιστώθηκε πως 2 επιχειρήσεις λειτουργούσαν παρανόμως.

Στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για την μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας.

Τέλος, σε επίπεδο Κρήτης επιβλήθηκαν συνολικά 96 πρόστιμα, 84 εξ αυτών για άσκοπές μετακινήσεις και sms ενώ 12 ήταν οι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Αναλυτικότερα για τις 84 παραβάσεις για άσκοπές μετακινήσεις και sms:

55 Ηράκλειο

17 Χανιά

9 Ρέθυμνο

2 Λασίθι

1 ΒΟΑΚ

Ενώ για τις 12 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας:

8 Ηράκλειο

1 Ρέθυμνο

3 Λασίθι

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια