Μαχαίρωμα στα Χανιά: Απολογούνται οι 7 - Οπαδικές διαφορές τα αίτια της συμπλοκής

Χανιά
Μαχαίρωμα στα Χανιά: Απολογούνται οι 7 - Οπαδικές διαφορές τα αίτια της συμπλοκής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 7 συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα Χανίων

Απολογούνται σήμερα πήραν τα επτά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά, και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό με μαχαίρι ενός 19χρονου.

Αναλυτικότερα, οι επτά συλληφθέντες για τη συμπλοκή στην οδό Αναγνώστου Γογονή οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα Χανίων.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους τούς αποδίδονται κατηγορίες για συμμετοχή σε συμπλοκή και παράνομη οπλοφορία, ενώ σε έναν από τους 7, και συγκεκριμένα σε έναν 24χρονο, αποδόθηκε η κατηγορία της απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του νεαρού άνδρα που στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε με μαχαίρι στην άνω πλευρά της κοιλιακής χώρας, κοντά στην καρδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα άτομα που συνεπλάκησαν φέρεται να είχαν οπαδικές διαφορές, καθώς πρόκειται για οπαδούς δύο διαφορετικών ομάδων, που συναντήθηκαν σε παράδρομο των Χανίων, σταμάτησαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου, κατέβηκαν και άρχισε η συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χυθεί αίμα.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας φέρεται να ισχυρίστηκε στην αρχική του κατάθεση στις Αρχές ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Στο μεταξύ, μάχη για τη ζωή του δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο 19χρονος ο οποίος υπεβλήθη σε πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως κρίσιμα από τους θεράποντες ιατρούς.

Θυμίζουμε ότι ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης από ιδιωτικό Ι.Χ., καθώς εντοπίστηκε αιμόφυρτος στον δρόμο από περαστικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News