Μαχαίρωμα στα Χανιά: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 7 συλληφθέντες

Χανιά
Μαχαίρωμα στα Χανιά: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 7 συλληφθέντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φερόμενος ως δράστης του μαχαιρώματος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Μετά από τις πολλές προσαγωγές που έγιναν χθες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας στην Ασφάλεια Χανίων, επτά από αυτές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι οι «7» να οδηγηθούν εισαγγελέα Χανίων καθώς κατηγορούνται για την αιματηρή συμπλοκή που έγινε (χθες) μέρα μεσημέρι, στην πόλη των Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Αναγνώστου Γογογή, με θύμα έναν 19χρονο έλληνα.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε αποδίδονται κατηγορίες για συμμετοχή σε συμπλοκή και παράνομη οπλοφορία, ενώ σε έναν από τους 7 και συγκεκριμένα σε έναν 24χρονο αποδόθηκε η κατηγορία της απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του νεαρού άνδρα που στην διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε με μαχαίρι στην άνω πλευρά της κοιλιακής χώρας, κοντά στην καρδιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή φέρεται να είχαν οπαδικές διαφορές, καθώς πρόκειται για οπαδούς δύο διαφορετικών ομάδων, που συναντήθηκαν σε παράδρομο των Χανίων, σταμάτησαν τα οχήματά τους στην μέση του δρόμου, κατέβηκαν και άρχισε η συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χυθεί αίμα. 

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, φέρεται να ισχυρίστηκε στην αρχική του κατάθεση στις αρχές ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Οι «7» ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή.

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον τραυματία

Στο μεταξύ, μάχη για την ζωή του δίνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, ο 19χρονος ο οποίος χθες υπεβλήθη σε πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας τους, ενώ τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως κρίσιμα από τους θεράποντες ιατρούς.

Θυμίζουμε ότι ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης από ιδιωτικό Ι.Χ. καθώς εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο δρόμο από περαστικούς. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News