Μαχαίρωμα στα Χανιά: «Παλεύει» στην εντατική ο 19χρονος – 5 συλλήψεις για τη συμπλοκή

Χανιά
Μαχαίρωμα στα Χανιά: «Παλεύει» στην εντατική ο 19χρονος – 5 συλλήψεις για τη συμπλοκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

'Ένας 24χρονος φέρεται να προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο 19χρονος μετά την αιματηρή συμπλοκή το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Αναγνώστου Γογονή, ενώ ακολούθησαν 5 συλλήψεις από την αστυνομία για το περιστατικό. Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου κ.Μπέα « ο τραυματίας υπεβλήθη σε ένα δύσκολο χειρουργείο και νοσηλεύεται στην εντατική. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες».

'Ένας  24χρονος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία να προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό στον 19χρονο, ενώ 4 ακόμα άτομα συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε μέρα- μεσημέρι και τον αιμόφυρτο νεαρό που είναι Έλληνας, εντόπισε περαστικός και τον μετέφερε αμέσως στο Νοσοκομείο Χανίων με το αυτοκίνητό του, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που προχώρησαν σε συλλήψεις. 

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, χθές (11.03.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, την 11.03.2021 το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ένας εκ των οποίων με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έτερο ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News