Αιματηρή συμπλοκή στα Χανιά: Πως φέρεται να συνέβη το μαχαίρωμα

Χανιά
Αιματηρή συμπλοκή στα Χανιά: Πως φέρεται να συνέβη το μαχαίρωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο νεαρός που τραυματίστηκε

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά, όταν ένας νεαρός, ηλικίας περίπου 20 ετών, βρέθηκε αιμόφυρτος με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Το νεαρό που είναι Έλληνας, εντόπισε περαστικός και τον μετέφερε αμέσως στο Νοσοκομείο Χανίων με το αυτοκίνητό του, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη κατ’ ευθείαν στο χειρουργείο ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό τραύμα του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αιματηρή συμπλοκή έγινε στην οδό Αναγνώστου Γογονή, δηλαδή σε έναν περιφερειακό δρόμο της πόλης των Χανίων, κοντά στην ΔΕΗ, όπου εκείνη την ώρα είχε μειωμένη κίνηση. 

Πως φέρεται να έγινε η συμπλοκή

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο οχήματα που κινούνταν στην περιοχή, ξαφνικά σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και οι 4-5 περίπου επιβαίνοντες κατέβηκαν από τα οχήματα και άρχισαν να λογομαχούν. Μάλιστα στην διάρκεια της συμπλοκής ένας από αυτούς φέρεται να χτυπήθηκε στην κοιλιά από μαχαίρι.

Σημειώνεται πως μέχρι αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην Ασφάλεια Χανίων έγιναν προσαγωγές υπόπτων, ενώ δεν είχε γίνει ακόμα γνωστό αν κάποια από αυτές τις προσαγωγές είχε μετατραπεί σε σύλληψη.

Όπως επίσης, δεν είχαν ακόμα διευκρινιστεί και τα αίτια που προκάλεσαν την φασαρία μεταξύ των ατόμων που συνεπλάκησαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News