Χανιά

Κλείνει τμήμα του ΒΟΑΚ στα Χανιά λόγω καλωδίου - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Από τον κόμβο Πλατανιά έως και τον κόμβο Γαλατά, το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα θα παραμείνει κλειστό

Κλειστό θα παραμείνει από αύριο Τρίτη, έως και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, το οδικό τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, από τον κόμβο Πλατανιά έως και τον κόμβο Γαλατά, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης με το ηπειρωτικό ηλεκτρικό σύστημα".

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, κατά τις ημέρες των εργασιών το συγκεκριμένο οδικό τμήμα θα κλείνει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, για λόγους ασφαλείας, και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλιάς εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής: «Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), ισχύουσες την 9η/3/2021 έως και την 22α/3/2021, και κατά τις ώρες από 6 π.μ. έως 4 μ.μ., προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες εγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου "Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στα πλαίσια της διασύνδεσης Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα".

Ειδικότερα στις 9/3/2021 (σ.σ. αύριο Τρίτη), για τις ανάγκες εγκατάστασης της εργοταξιακής προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, από τις 6 το πρωί έως και τις 4 μ.μ. της ιδίας ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) από τον κόμβο Γαλατά έως και τον κόμβο Πλατανιά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) οχημάτων θα εκτρέπεται-διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου ως εξής:

* Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο: έξοδος στον κόμβο Γαλατά και κίνηση στην παλαιά εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου.

* Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κίσσαμο προς Χανιά: έξοδος στον κόμβο Πλατανιά και κίνηση στην παλαιά εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια