Χανιά

Φωτιά σε μεταφορική στα Χανιά: Ολοσχερής καταστροφή σε 3 αποθήκες και φορτηγό - Βίντεο από την κατάσβεση

Σε γενική επιφυλακή κηρύχθηκε ο Νομός Χανίων – 15 πυροσβεστικά, 40 πυροσβέστες και όχημα του στρατού στη «μάχη» με τις φλόγες

Τρεις μεταλλικές αποθήκες, εμπορεύματα, ένα φορτηγό έχουν καεί ολοσχερώς. Η φωτιά που ξέσπασε στις δύο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις μεταφορικής εταιρίας των Χανίων στην Πελεκαπίνα, εξαπλώθηκε μέσα σε λιγότερο από μια ώρα.

Όπως ανέφερε στην ΚΡΗΤΗ TV ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, Γιώργος Μαρκουλάκης, «Καιγόταν ένα ακίνητο μεταλλικό ,ισόγειο, 110 τετραγωνικά με τέσσερις αποθήκες μισθωμένες. Καταφέραμε με υπεράνθρωπες προσπάθειες και γλιτώσαμε την τέταρτη αποθήκη».

Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες του νομού κηρύχθηκαν σε γενική επιφυλακή. Στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις και από το Ναύσταθμο Κρήτης.

Η φωτιά άρχισε να καίει από το χώρο της αποθήκης μέσα στην οποία υπήρχαν έπιπλα και διαφόρων ειδών εμπορεύματα. Λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, ήταν όλα στάχτη.

Εργαζόμενοι της εταιρίας δεν κινδύνευσαν καθώς απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο ενώ οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής απέτρεψαν την πιθανότητα εξάπλωσης της σε κοντινά κτήρια.

Η ζημιά για τους ιδιοκτήτες της μεταφορικής εταιρίας ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Γλίτωσαν ωστόσο τα κεντρικά γραφεία όπως και μια από τις αποθήκες. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια