Πάρκινγκ «Ρεγγίνα»: «Όχι» από Αρχοντάκη στην παραχώρησή του

Χανιά
Πάρκινγκ «Ρεγγίνα»: «Όχι» από Αρχοντάκη στην παραχώρησή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο χώρος αυτός αποδίδει σήμερα στον Δήμο έσοδα της τάξης των 200.000 ευρώ», όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

Τη νομιμότητα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων να παραχωρήσει το πάρκινγκ της “Ρεγγίνας” στη Δημοτική Επιχείρηση “ΚΥΔΩΝ Α.Ε.” αμφισβητεί έντονα ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τα Χανιά της επόμενης μέρας” Γρηγόρης Αρχοντάκης. Όπως εξηγεί σε ανοιχτή επιστολή του, ο χώρος αυτός αποδίδει σήμερα στον Δήμο έσοδα της τάξης των 200.000 ευρώ, ποσό που θα μειωθεί κατά 50.000 ευρώ αν το πάρκινγκ διαχειρίζεται η Δημοτική Επιχείρηση.

Ο Γρηγόρης Αρχοντάκης διευκρινίζει πως τάσσεται υπέρ της αναβάθμισης του χώρου από τον Δήμο και χωρίς την επιβάρυνση του 24% ΦΠΑ. Συμβουλεύει δε τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης “ΚΥΔΩΝ Α.Ε.”, από τη στιγμή που διαχειρίζεται χρήματα και περιουσία που δεν είναι δικά του, να το κάνει με τρόπο εμπεριστατωμένο, τεκμηριωμένο, με σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του κάθε εγχειρήματος.

 Καταλήγει δε σημειώνοντας: «Κύριε πρόεδρε, δείξε μας το όραμά σου, τεκμηρίωσέ το και θα τοποθετηθούμε. Αυτή τη στιγμή το όραμα βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου και σίγουρα όχι στην εισήγησή σου».

(Φωτογραφία αρχείου unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News