Χανιά

Δωρεάν διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους προγράμματος ΤΕΒΑ

Την Τρίτη 23 έως και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Η 11η διανομή οπωροκηπευτικών ειδών (κρεμμύδια, μήλα, πατάτες) και παξιμαδιών θα πραγματοποιηθεί σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ /FEAD σύμφνωα με το δήμο Χανίων. 

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA, όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊου. Ακολούθως, η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε (3) τρεις ημέρες τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8), την Τρίτη 23,  την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου (09.00- 14.00), ακολουθώντας οι ωφελούμενοι την ώρα και την ημέρα ακριβώς που θα αναφέρει το sms, που θα τους αποσταλεί, προσκομίζοντας οπωσδήποτε την έγκριση ΤΕΒΑ - ΚΕΑ και το ΑΜΚΑ τους.

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους ότι, λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι, κ.α.).

Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραλαβή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 2821341695, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να παραλάβουν τα είδη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια