Κλειστά τα σχολεία στα Χανιά για τρεις ημέρες - Κλειστά και στο Δήμο Μυλοποτάμου τη Δευτέρα

Χανιά
Κλειστά τα σχολεία στα Χανιά για τρεις ημέρες - Κλειστά και στο Δήμο Μυλοποτάμου τη Δευτέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν τα σχολεία στα Χανιά - Με απόφαση του δήμου Μυλοποτάμου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία τη Δευτέρα

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Χανιά από αύριο Δευτέρα έως και την Τετάρτη, καθώς και στον Δήμο Μηλοπόταμου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων μόνο για αύριο Δευτέρα για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των μαθητών λόγω της κακοκαιρίας.

Η απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη, για την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των μαθητών, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα, και οι χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να ενταθούν στο νησί, θα δυσχεράνουν τη δυνατότητα λειτουργίας των σχολείων.

Πιο συγκεκριμένα στα Χανιά και τις τρεις ημέρες θα γίνονται τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν για το ίδιο χρονικό διάστημα και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Χανίων, καθώς και οι σταθμοί του Δήμου Αποκορώνου, του Δήμου Κισάμου, του Δήμου Πλατανιά και Καντάνου Σελίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φορείς θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση τη Δευτέρα στον Δήμο Μυλοποτάμου για το αν θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη, όπως το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι δήμαρχοι σε επίπεδο νομού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News