Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Νέο Κατάστημα στο Κολυμβάρι Χανίων

Κρήτη
Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Νέο Κατάστημα στο Κολυμβάρι Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 11 Φεβρουάριου, εγκαινιάζουμε το νέο μας κατάστημα στα Χανιά, στο Κολυμβάρι Χανίων! Άλλος ένας πολύτιμος κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των καταστημάτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, καθημερινά διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Στο νέο μας κατάστημα όπου εφαρμόστηκε η νέα εταιρική εικόνα, η οποία εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του λογοτύπου μας, λειτουργούν τμήματα κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, μαναβικής, τυριών και αλλαντικών, παντοπωλείου, κάβας, απορρυπαντικού, καλλυντικού και προϊόντων οικιακής χρήσης πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Επίσης, θα ανακαλύψετε τη νέα σειρά προϊόντων «Θησαυροί της Ελλάδας», τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που επιλέγονται με ιδιαίτερη φροντίδα από όλη τη χώρα και φέρουν το ονοματεπώνυμο των παραγωγών που τα δημιούργησαν, ισχυροποιούν την εικόνα της αυθεντικότητας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον Έλληνα παραγωγό.

Θα βρείτε ακόμη  μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας «Επιλογή μου» από όλες τις κατηγορίες, στις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές πιστοποίησης και ασφάλειας με την τέλεια σχέση ποιότητας- τιμής, για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ "Κάθε μέρα δίπλα σας!", το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να χτίσει μια ξεχωριστή, αυθεντική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους των Χανίων με σεβασμό και φροντίδα σε ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News