Προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Χανίων ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης

Χανιά
Προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Χανίων ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ΜΕΘ στο νοσοκομείο - Σε κέντρο Υγείας μετατρέπεται το ιατρείο Σφακίων  

Την ικανοποίηση του για τη συνολική εικόνα των νοσοκομείων της Κρήτης και την ανταπόκριση τους σε όλη την περίοδο της πανδημίας εξέφρασε από τα Χανιά ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στο νησί, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Στόχος της πολιτικής ηγεσίας, είπε, είναι μετά την πανδημία να υπάρξει παρακαταθήκη ώστε  να προχωρήσουν οι απαραίτητες αλλαγές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ενώ ανακοίνωσε την πρόσληψη επιπλέον ιατρικού προσωπικού για το νοσηλευτικό ίδρυμα των Χανίων.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Την Παρασκευή προχωρήσαμε στην προκήρυξη 21 επιπλέον θέσεων ιατρικού προσωπικού οι οποίες έπρεπε να προστεθούν στις 25 που είχαν προκηρυχτεί το 2020».

Κάνοντας αποδεκτή την εισήγηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας εξήγγειλε την αναβάθμιση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σφακίων.

«Στο πλαίσιο του σχεδίου που έχουμε για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και σε συνεργασία με την υγειονομική περιφέρεια κρίναμε αναγκαία τη σκοπιμότητα μετρατροπής του περιφερειακού ιατρείου Σφακίων σε Κ.Υ. Θα προχωρήσουμε άμεσα», ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας.

Στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Χανίων ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ενημερώθηκε για τη λειτουργία του νοσοκομείου Χανίων παρουσία της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ, του Περιφερειάρχη, τοπικών βουλευτών και εκπροσώπων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ιδρύματος. Στη διάρκεια της παραμονής του επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο καθώς και τη νέα ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Αναφορικά με την πορεία των εμβολιασμών ο κ. Κοντοζαμάνης επανέλαβε ότι εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με τον σχεδιασμό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News