Πήγαν για έλεγχο και βρήκαν στο σπίτι του σχεδόν 3 κιλά κάνναβης

Χανιά
Πήγαν για έλεγχο και βρήκαν στο σπίτι του σχεδόν 3 κιλά κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σχεδόν 3 κιλά κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ

Μπροστά σε μία μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων το απόγευμα της Πέμπτης, όταν στην διάρκεια ελέγχου σε σπίτι ενός άνδρα, βρήκαν μεταξύ άλλων και 2 κιλά και 780 γραμμάρια κάνναβης.

Πλέον ο 33χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και θα δώσει τις εξηγήσεις του, ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Προηγήθηκε μια καλά συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας με τους αστυνομικούς εκτός της κάνναβης να εντοπίζουν επίσης το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, μία ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (04.02.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων χθες (04.02.2021) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2 κιλά και 780 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, μία ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News