Θάνατος Βρετανού - Βυθίστηκε το ιστιοφόρο του στη Σούδα: Για δολοφονία κάνει λόγο η οικογένειά του

Χανιά
Θάνατος Βρετανού - Βυθίστηκε το ιστιοφόρο του στη Σούδα: Για δολοφονία κάνει λόγο η οικογένειά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 74χρονος βρέθηκε με το ένα του χέρι δεμένο στο κατάστρωμα του ιστιοφόρου του

Για υπόθεση δολοφονίας κάνει λόγο η οικογένεια του 74χρονου Βρετανού, Hugh Kerr Bradley Roberts, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής, μετά τη βύθιση του ιστιοφόρου του, Coral of Cowes, στο λιμάνι της Σούδας Χανίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο άνδρας βρέθηκε δεμένος στο ιστιοφόρο του, γεγονός που οδηγεί την οικογένειά του στην πεποίθηση πως ο θάνατός του δεν ήταν ατύχημα.

Ειδικότερα, το ένα του χέρι ήταν δεμένο στο κατάστρωμα.

Όπως ανέφεραν μέλη της οικογενείας του στη Βρετανική «The Sun», υπάρχει ο φόβος πως ο θάνατός του 74χρονου σχετίζεται με διενέξεις σχετικές με περιουσιακά στοιχεία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Daily Mail», επικαλούμενη τη «The Sun», το Λιμενικό Σώμα, το οποίο έχει αναλάβει τη διενέργεια της προανάκρισης, εξετάζει την πιθανότητα εγκλήματος, αναφορικά με το θάνατο του 74χρονου.

Την ίδια στιγμή, ο δύτης που μετέφερε το πτώμα του 74χρονου Βρετανού στην ακτή, μιλώντας στη «The Sun», κ. Θρασύβουλος Χειλουδάκης, ανέφερε πως ο άνδρας δεν είχε τραυματισμούς στο σώμα του και πως το ιστιοφόρο του ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ, την ημέρα της βύθισης του ιστιοφόρου, ο καιρός ήταν καλός.

Ενώ, ο ψαράς, κ. Χρήστος Μαυρεδάκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που πλησίασε το βυθισμένο ιστιοφόρο, είπε στη «The Sun»: «Όταν έφτασα είδα τον άνδρα να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό δίπλα από το ιστιοφόρο του. Ήταν εμφανές πως ο 74χρονος είχε πνιγεί, ενώ το χέρι του ήταν μπερδεμένο σε ένα σχοινί. Κοντά του, βρισκόταν ο σκύλος του που προσπαθούσε να μην πνιγεί».

Ο Βρετανός συνταξιούχος Εισαγγελέας, Hugh Kerr Bradley Roberts, μετακόμισε στην Κρήτη πριν από 12 χρόνια μαζί με τη σύντροφό του, Deborah Hollis. Το ζευγάρι έχτισε μία πολυτελή βίλα στο χωριό Ραμνή Χανίων, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail» - εκτός από το ιστιοφόρο ηλικίας αξίας 1 εκατομμυρίου Βρετανικών λιρών - φέρεται να είχε ακόμη ένα περιουσιακό στοιχείο στην Κρήτη.

Μετά το θάνατο της συντρόφου του, ο 74χρονος ζούσε - κυρίως - στο ιστιοφόρο του, μαζί με το σκύλο του και επρόκειτο για μία φυσιογνωμία γνωστή στα Χανιά.

Πάντως, οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή - Κεντρική φωτογραφία: dailymail.co.uk 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News