Έκαναν γυαλιά - καρφιά το Εργατικό Κέντρο Χανίων

Χανιά
Έκαναν γυαλιά - καρφιά το Εργατικό Κέντρο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες εικόνες βανδαλισμών

Βομβαρδισμένα μοιάζουν τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Χανίων . Σπασμένες πόρτες και ντουλάπες, συρτάρια στο πάτωμα, έγγραφα σκορπισμένα στο χώρο. 

Οι δράστες άφησαν πίσω τους απίστευτες εικόνες βανδαλισμών. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννης Μανωλικάκης δεν πίστευε στα μάτια του όταν φτάνοντας το πρωί στο χώρο μετά από ένα τηλεφώνημα μέλους της διοίκησης, αντίκρισε τις εικόνες καταστροφής.

Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να μπήκαν στο κτίριο από παράθυρο του πρώτου ορόφου, έδρασαν ανενόχλητοι και έφυγαν σαν κύριοι από την κεντρική πόρτα του κτιρίου.

Εκτιμάται ότι οι δράστες αναζητούσαν χρήματα. Ωστόσο, βρήκαν μόνο έναν κουμπαρά στον οποίο τα σωματεία συνέλλεγαν χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Συνάνθρωπος, μέσα στον οποίο υπήρχαν πενήντα ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες οι ξενοδοχοϋπάλληλοι των Χανίων κατέβαλαν την ετήσια συνδρομή τους στο σωματείο τους και δεν αποκλείεται οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο Εργατικό Κέντρο να στόχευαν στο ποσό που συγκεντρώθηκε, το οποίο πάντως δεν φυλάσσονταν στο χώρο. Φαίνεται ωστόσο ότι οι δράστες λειτούργησαν με απίστευτη μανία προκαλώντας βανδαλισμούς, ακόμα και στο κυλικείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Εργατικό Κέντρο Χανίων γίνεται στόχος διαρρηκτών ωστόσο η συγκεκριμένη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε ότι αφορά τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

 Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

"Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την εισβολή και τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, καθώς επίσης και την αλληλεγγύη του στη Διοίκηση του Κέντρου.

Καλούμε τις Αρχές να διαλευκάνουν τάχιστα την υπόθεση, προκειμένου να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στη Δικαιοσύνη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News