Εξιχνιάστηκε υπόθεση άνω των 1.000 δενδρυλλίων κάνναβης από τον Ιούλιο του 2019

Χανιά
Εξιχνιάστηκε υπόθεση άνω των 1.000 δενδρυλλίων κάνναβης από τον Ιούλιο του 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά την 03.07.2019.

Η υπόθεση αφορά συνολικά την καλλιέργεια 610 δενδρυλλίων κάνναβης στην πρώτη περίπτωση και στην δεύτερη την καλλιέργεια-φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης με 700 δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

«Ειδικότερα από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την αναλυτική αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε η εμπλοκή του αλλοδαπού στην καλλιέργεια των 610 δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσαν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του αλλοδαπού σε ακόμα μια περίπτωση καλλιέργειας-φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης με 700 δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων».

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News