Χανιά

Σωματείο Επισιτισμού Χανίων: Ξεκινούν τα μαθήματα μετεκπαίδευσης μέσω τηλεδιάσκεψης

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες που αφορά η προκήρυξη

"Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων ενημερώνει ότι ξεκινούν σχολές μετεκπαίδευσης όπου τα μαθήματα θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, για τον τουρισμό και επισιτισμό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εώς και την Παρασκευή 15/01/2021 μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Στα Χανιά δεν θα λειτουργήσουν τμήματα μετεκπαίδευσης και θα γίνουν διαδικτυακά μαθήματα μέσω Αθήνας.

Τα προγράμματα μετεκπαίδευσης επικεντρώνονται στην βελτιστοποίηση και συστηματοποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών του τουριστικού τομέα, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουρισμό και επισιτισμό.

Συγκεκριμένα στον επισιτισμό με βάση την προκήρυξη καλύπτονται οι εξής ειδικότητες:

Επισιτισμός

- Εστίαρχος (Maitre) - Υπομαίτρ (Sous -Maitre) – Αρχισερβιτόρος (Captain) – Σερβιτόρος Τραπεζαρίας-Σαλονιού ή Ορόφων (θαλαμηπόλος) - Σερβιτόρος – Σερβιτόρος Bar - Βοηθός Σερβιτόρου - Ταμίας – Ελεγκτής (Ταμπλίστας) - Μπάρμαν και Βοηθός Μπάρμαν

Μαγειρική

Αρχιμάγειρας - Μάγειρας Α’ και Β’ - Μάγειρας Γ’ - Μπουφετζής - Μπουφετζής Α’ - Ψήστης - Τηγανιέρης - Τεχνίτης Πιτσαρίας - Ντονερτζής

Ζαχαροπλαστική Τέχνη

-Ζαχαροπλάστης –Αρτοποιός -Τεχνίτης Ζαχαροπλαστικής -Βοηθός Τεχνίτη Ζαχαροπλαστικής

Η εισαγωγή των υποψηφίων μετεκπαιδευομένων συνολικά θα γίνεται με τη διαδικασία της επιλογής βάσει συστήματος μοριοδότησης. Η υποβολή των αιτήσεων και των απαραιτήτων δικαιολογητικών θα γίνεται ηλεκτρονικά στον ειδικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρατίθεται σε link η συγκεκριμένη προκήρυξη.

Το Σωματείο Επισιτισμού θα βρίσκεται στην διάθεση των ενδιαφερομένων για όποιες διευκρινήσεις χρειαστούν. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Παρασκευή 15/01/2021.

Το Σωματείο μας θα είναι ανοιχτό από τις 11/1/2021 έως 20/1/2021 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 20:00."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια