Χανιά

Διακοπή κυκλοφορίας στο ΒΟΑΚ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους οδηγούς από 8 έως 10 Ιανουαρίου

Την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος στο Νότιο τμήμα αυτού ως το κόμβο Σούδας και επί της ράμπας εξόδου προς Σούδα, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από την 08.01.2021 έως και την 10.01.2021 προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση οδοστρώματος, ανακοινώθηκε με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Ειδικότερα, για την εφαρμογή έκτατων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως επιβάλλεται για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί, από την 06:00 ώρα της Παρασκευής 08.01.2021 έως και την 20.00 ώρα της Κυριακής 10.01.2021, η κυκλοφορία των οχημάτων στο Νότιο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) έως τον κόμβο Σούδας, καθώς και επί της ράμπας εξόδου προς Σούδα ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Ρέθυμνο θα εκτρέπεται- διεξάγεται από  την έξοδο του κόμβου Μουρνιών με κίνηση προς Χανιά και ακολούθως μέσω Λ. Σούδας – Αλ. Παπαναστασίου θα εξέρχονται εκ νέου στο Β.Ο.Α.Κ.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια