Χανιά

Στη «φάκα» άνδρας στα Χανιά, για 3.356 παράνομα πακέτα τσιγάρα

«Χειροπέδες» σε αλλοδαπό για παράνομο καπνό

Συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα

Στα «χέρια» της Αστυνομίας σήμερα αλλοδαπός, ο οποίος έκρυβε σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε 3.356 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ειδικότερα, το πρωί και μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο χώρο αποθήκευσης του αλλοδαπού στα Χανιά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.356 πακέτα τσιγάρα, με την ποσότητα να κατάσχεται, ενώ θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας και τον αλλοδαπό να «φοράει» χειροπέδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (05.01.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων σε συνεργασία με λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα (05.01.2021) το πρωί πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.356 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα πακέτων τσιγάρων κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».

(Φωτογραφία αρχείου)

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια