Χανιά: Νεκρή ηλικιωμένη λόγω κορωνοϊού

Κρήτη
Χανιά: Νεκρή ηλικιωμένη λόγω κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν φιλοξενούμενη στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Η μακάβρια λίστα των ανθρώπων που χάνονται στην Κρήτη λόγω κορωνοϊού, δυστυχώς μεγαλώνει και έτσι σήμερα έγινε γνωστός ακόμη ένας θάνατος μίας ηλικιωμένης γυναίκας που ήταν τρόφιμος στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων. 

Η Διοίκηση του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης,  από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων για τον θάνατο της φιλοξενούμενης στη  δομή.

Η 90χρονη είχε υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο μοριακής ανίχνευσης (PCR) στις 31/12/20, με αρνητικό αποτέλεσμα και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό κατά τον επανέλεγχο που υπεβλήθη, τη Δευτέρα, 04/01/21.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Χανίων, όπου και νοσηλευόταν στην κλινική covid και κατέληξε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η ηλικιωμένη έπασχε από πολλαπλά και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα όπως είχε γίνει γνωστό επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων αφού τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κι άλλοι φιλοξενούμενοι είναι θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Μπέα «εισήχθησαν στην κλινική covid του νοσοκομείου 6 άτομα από το γηροκομείο Χανίων. Παράλληλα θετικές στον ιό είναι και δύο εργαζόμενες.

Φωτογραφία: unsplash

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News