Χανιά

Καλωσορίζουμε το 2021 με μια μοναδική συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου από τα Χανιά

Και η Χανιώτισσα Ελένη Ράντου θα διαβάσει το παραμύθι της «Πού πάει η αγάπη όταν τελειώνει»

Μια μοναδική διαδικτυακή εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου ετοιμάζει ο Δήμος Χανίων.

Με σύνθημα #madeinChania, αποχαιρετά το 2020 με μια συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου που… πλέον είναι μόνιμη κάτοικος Χανίων, αλλά και ένα παραμύθι από τη Χανιώτισσα Ελένη Ράντου.

Αναλυτικότερα, στις 31 Δεκεμβρίου στις 22:45, η καταξιωμένη Χανιώτισσα ηθοποιός, Ελένη Ράντου, μας αφιερώνει ένα δικό της δημιούργημα. Διαβάζει για πρώτη φορά το παραμύθι που έχει γράψει με τίτλο: «Πού πάει η αγάπη όταν τελειώνει».

Αμέσως μετά, η σπουδαία ερμηνεύτρια, Μελίνα Ασλανίδου, βρίσκεται μπροστά στο πιο εμβληματικό παράθυρο των Χανίων, το Δίλοβο του ΚΑΜ, σε ένα ιδιαίτερο «Παράθυρο με θέα». Λίγη ώρα πριν αλλάξει ο χρόνος και με φόντο το στολισμένο Ενετικό Λιμάνι, η Μελίνα, που πλέον κατοικεί μόνιμα στα Χανιά, θα μας χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο σε όλους, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αλλά με πρωτότυπη ενορχήστρωση.

Κι έπειτα, μετράμε αντίστροφα για το 2021!

Μεταφερόμαστε σε ένα σημείο-έκπληξη στο κέντρο της πόλης, όπου προσφάτως το θαυμάσαμε και πάλι, έπειτα από πολλά χρόνια… και θα το δούμε εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης δίνει τις ευχές του και μαζί με όλους μας από τα σπίτια, καλωσορίζουμε τον νέο χρόνο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη διαδικτυακή εκδήλωση με τους παρακάτω τρόπους:

μέσω Facebook

μέσω Youtube

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια