Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τη στήριξη του έργου του «Ορίζοντα»

Χανιά
Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τη στήριξη του έργου του «Ορίζοντα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρίσκεται κοντά σε παιδιά και ενήλικες με καρκίνο

Να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο «Ορίζοντας» επιχειρούν και φέτος οι εθελοντές του σωματείου. Τηρώντας τους περιορισμούς που επιβάλει η πανδημία οργάνωσαν για μια ακόμη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης στη οδό Τσουδερών στα Χανιά το οποίο θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.     

Αν και με περιορισμούς στις γιορτινές δράσεις του για την  αναγκαία ενίσχυση των σκοπών του, ο Σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης ασθενών με καρκίνο οργανώνει και φέτος το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης .     

H συνεισφορά των Χανιωτών μέσα από αγορές χριστουγεννιάτικων ειδών είναι όπως πάντα πολύτιμη.     

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του εθελοντισμού, χωρίς κρατική επιχορήγηση. Όλα αυτά τα χρόνια στέκεται οικονομικά, ψυχολογικά και ουσιαστικά κοντά σε πάσχοντες από καρκίνο, ανακουφίζοντας τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Το έργο του είναι αθόρυβο.      

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ορίζοντα λειτουργεί στην οδό Τσουδερών στην παλιά πόλη των Χανίων, με περιορισμούς και τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την ασφάλεια όσων θέλουν να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου.    

Καλεσμένη βρέθηκε μάλιστα στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» η Αργυρώ Δρακάκη, Κοινωνική Λειτουργός στον «Ορίζοντα», που μίλησε για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και την γενικότερη δράση του Συλλόγου:

(Φωτογραφία Αρχείου ShutterStock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News