Στη «φάκα» για ναρκωτικά άνδρες σε Χανιά & Λασίθι

Χανιά
Στη «φάκα» για ναρκωτικά άνδρες σε Χανιά & Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άνδρες συνελήφθησαν σήμερα από την αστυνομία, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ναρκωτικά

Ειδικότερα, μετά από έρευνα στο σπίτι του ημεδαπού άνδρα στα Χανιά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σχεδόν 400 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 2 ζυγαριές ακριβείας, πιστόλι, το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Σημειώνεται επίσης ότι άλλη μία σύλληψη έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με έναν ημεδαπό επίσης άνδρα, να φοράει χειροπέδες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στα Χανιά

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σχεδόν 400 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 2 ζυγαριές ακριβείας

Επιπλέον κατασχέθηκε πιστόλι και το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη, σήμερα (18.12.2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (18.12.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 389 γραμμάρια κάνναβης,
  • μικροποσότητα κοκαΐνης,
  • 2 ζυγαριές ακριβείας,
  • πιστόλι,
  • το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και
  • κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων».

Άλλη μία σύλληψη για ναρκωτικά στο Λασίθι

Επίσης άλλος ένας άνδρας, ελληνικής καταγωγής συνελήφθη την Παρασκευή και πιο συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αγίου Νικολάου.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο ημεδαπός, εντοπίστηκαν 206 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν, με τους αστυνομικούς να του φορούν χειροπέδες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Κατασχέθηκαν 206 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.12.2020) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αγίου Νικολάου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (18.12.2020) το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο ημεδαπός.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 206 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News