Ζητούν από τη Λινού ν’ ανακαλέσει τις δηλώσεις της για τον κίνδυνο διασποράς στα κομμωτήρια

Κρήτη
Ζητούν από τη Λινού ν’ ανακαλέσει τις δηλώσεις της για τον κίνδυνο διασποράς στα κομμωτήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αθηνά Λινού είχε αναφερθεί στον κίνδυνο διασποράς ενόψει των εορτών σε συνάρτηση με το άνοιγμα των κομμωτηρίων, των καταστημάτων λιανικής πώλησης

Την δυσαρέσκεια τους για την δηλώσεις της Αθηνάς Λινού που βρίσκει τα κομμωτήρια και κουρεία, τόπους διασποράς του ιού, εκφράζουν μέλη της ομάδας "αδελφότης καταστηματαρχών κουρέων - κομμωτών  ν.Χανιων". 

Όπως υπογραμμίζουν πρόκειται για απόψεις που δεν έχουν καμία βάση, τονίζοντας στις επιχειρήσεις τους, τηρούνται στο μέγιστο οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και ζητούν από την κ. Λινού ν’ ανακαλέσει .

Υπενθυμίζεται ότι η καθηγήτρια επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού είχε αναφερθεί στον κίνδυνο διασποράς ενόψει των εορτών σε συνάρτηση με το άνοιγμα των κομμωτηρίων, των καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Συγκεκριμένα υπογράμμισε το γεγονός πως «ο κίνδυνος διασποράς στα κομμωτήρια είναι μεγάλος, καθώς ερχόμαστε σε κοντινή επαφή και είναι αδύνατον να τηρηθεί η απόσταση των δύο μέτρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση  - καταγγελία από την Ομάδα αδελφότης καταστηματαρχών κουρέων - κομμωτών  Ν.Χανίων:

«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και δυσαρέσκειά μας στα αρμόδια υπουργεία για τις δηλώσεις της κυρίας Λινού στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που βρίσκει τα κομμωτήρια και κουρεία τόπους διασποράς του ιού, απόψεις που δεν έχουν καμία βάση! 

Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι στις επιχειρήσεις μας τηρούνται στο μέγιστο οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας!!!!

Παρακαλούμε όπως ανακαλέσει γιατί αυτή την στιγμή περισσότερο κίνδυνο διασποράς του ιού διατρέχουν οι πολίτες από τους παράνομους που δουλεύουν από σπίτι σε σπίτι και σε χώρους παράνομους και μη ελεγμένος!!!

Είμαστε σοβαροί επαγγελματίες και απαιτούμε να μας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα!!! Το άνοιγμα των επιχειρήσεων μας είναι πρωτίστης ανάγκης όπως έχει αποδειχθεί και ζητηθεί από τους ίδιους τους πολίτες και κανονικά δεν θα έπρεπε να κλείσουν καθόλου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε αποτελέσματα!!».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News