Φωταγωγήθηκε… διαδικτυακά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Χανιά

Πολιτισμός
Φωταγωγήθηκε… διαδικτυακά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας λίγο πριν την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Χανιά

Με έναν διαφορετικό τρόπο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα οι Χανιώτες φέτος δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση, ωστόσο… κατάφεραν μέσω της τεχνολογίας να παραστούν στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Αγοράς.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου, ο οποίος παρουσίασε στους δημότες και ένα βίντεο με τα σημεία της πόλης που στολίστηκαν, με τον δήμαρχο της πόλης κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, καθώς και τους αρμόδιους αντιδημάρχους να στέλνουν το δικό τους μήνυμα κάνοντας την ευχή, του χρόνου θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Διαμαρτυρία από το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε να διαμαρτυρηθεί για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία - το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών στην πόλη των Χανίων - και λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικτυακή εκδήλωση στην πλατεία Αγοράς.

Με πανό και «καρικατούρες» εξέφρασε την αντίθεσή του για τα κοινωνικά φαινόμενα που παρατηρεί, συνδυάζοντας αυτή την διαμαρτυρία με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Σημειώνεται ότι η διαμαρτυρία των διαδηλωτών ήταν ειρηνική, ενώ παρενέβη η Αστυνομία, για να τους απομακρύνει από το σημείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News