Ο παράνομος καπνός «φανέρωσε»… κινητά, tablet και laptop

Χανιά
Ο παράνομος καπνός «φανέρωσε»… κινητά, tablet και laptop

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιχείρηση της αστυνομίας

Στην σύλληψη ενός αλλοδαπού που κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Στην συνέχεια ακολούθησε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων έρευνα στην οικία του αλλοδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα (9) κινητά τηλέφωνα, πέντε (5) tablet, και ένας φορητός υπολογιστής (laptop) των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η ανωτέρω ποσότητα τσιγάρων κατασχέθηκε και θα αποσταλθεί στο Τελωνείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News