Χανιά

Περισσότερα από 1.000 tablets στους μικρούς Χανιώτες

Για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

Στις 1.065 έφτασαν οι συσκευές tablet που παρέδωσε ο Δήμος Χανίων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της εκπαίδευσης από απόσταση.

Η δεύτερη παρτίδα των συσκευών tablet παραδόθηκε χθες και έγινε κατόπιν δωρεάς από τοπικές επιχειρήσεις και πολίτες, για την ενίσχυση των οικογενειών που συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

Μαζί με την πρωτοβουλία του Δήμου, που την προηγούμενη εβδομάδα παρέδωσε τα 600 πρώτα tablets στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ο συνολικός αριθμός που συγκεντρώθηκε φτάνει τις 1.065 συσκευές.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ευχαρίστησε τις τοπικές επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια που συντόνισε ο Δήμος Χανίων, σημειώνοντας: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους επιχειρηματίες των Χανίων, που έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και συνέδραμαν σε αυτήν τη σημαντική προσπάθεια. Απέδειξαν με τον τρόπο αυτό την αγωνία που έχουν για το πώς θα βοηθήσουμε τους μαθητές μας που το έχουν ανάγκη, μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημικής κρίσης. Με την πρωτοβουλία μας, οφείλω να τονίσω ότι δεν υποκαθιστούμε την ευθύνη που οφείλει να αναλάβει το κεντρικό κράτος, να προμηθεύσει συσκευές στο σύνολο των μαθητών. Προσπαθούμε, ωστόσο, να σταθούμε αρωγοί στις ανάγκες που υπάρχουν».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια