Καλούν τα παιδιά να στολίσουν το δημαρχείο

Πολιτισμός
Καλούν τα παιδιά να στολίσουν το δημαρχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μπορείτε να βοηθήσετε όλοι στον στολισμό του Δημαρχείου Χανίων" αναφέρει η ανακοίνωση

Διαφορετική είναι πρόταση του Δήμου Χανίων που σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση Χανίων, καλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στον στολισμό του Δημαρχείου, με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και φωτογραφίες τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Οι συνθήκες, λόγω πανδημίας, είναι δύσκολες και όλοι χρειαζόμαστε μια νότα παιδικής αισιοδοξίας, τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Μπορείτε να βοηθήσετε όλοι στον στολισμό του Δημαρχείου Χανίων, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Ζωγραφίστε κάτι όμορφο, κάτι που είδατε όταν πήγατε έναν περίπατο στη φύση, όταν βγήκατε για να κάνετε γυμναστική σε κάποιο πάρκο της γειτονιάς σας ή όταν βγάλατε βόλτα το ζωάκι σας και φωτογραφίστε τη ζωγραφιά σας!
  • Φωτογραφίστε το κατοικίδιο σας με φόντο χριστουγεννιάτικο!
  • Φτιάξτε ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι για το Δημαρχείο Χανίων και βγάλτε το φωτογραφία!
  • Στείλτε με email τις φωτογραφίες των κατασκευών, των ζωγραφιών και των στολιδιών σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] με θέμα: «Στόλισε κι εσύ το Δημαρχείο μας».

Τέλος, μην ξεχάσετε να γράψετε και την ταχυδρομική σας διεύθυνση, καθώς όλα τα παιδιά, που θα συμμετέχουν στον στολισμό του Δημαρχείου, θα λάβουν μια έκπληξη για τα Χριστούγεννα!".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News