Χανιά

ΔΕΥΑΧ: Παρεμπόδιση κυκλοφορίας σε επαρχιακό δρόμο στα Κουνουπιδιανά

Για την εκτέλεση έργου κεντρικού αγωγού ομβρίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι από Δευτέρα 30-11-2020 θα πραγματοποιηθεί παρεμπόδιση της κυκλοφορίας καθώς και απαγόρευση της στάθμευσης επί της οδού - επαρχιακού δρόμου - που περνά μέσα από τα Κουνουπιδιανά της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου, για την εκτέλεση έργου κεντρικού αγωγού ομβρίων στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ».

Η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας θα είναι στην οδό - επαρχιακός δρόμος - που περνά μέσα από τα Κουνουπιδιανά. Στο ύψος της οδού Αριστοτέλους θα είναι υποχρεωτική πορεία δεξιά προς οδό Αριστοτέλους γι αυτούς που κατευθύνονται προς Χωραφάκια Σταυρό και μετά δεξιά προς οδό Ακρωτηρίου.

Η κυκλοφορία θα διενεργείται από παράλληλους δρόμους. Η απαγόρευση θα ισχύει από τη Δευτέρα 30/11/2020, ημέρα έναρξης των εργασιών και καθ’όλη τη διάρκειά τους, με εκτιμώμενο χρόνο αποπεράτωσής τον ένα μήνα.

Το συνεργείο της αναδόχου εταιρίας, που θα εκτελέσει τις απαραίτητες εργασίες, θα μεριμνήσει για την εφαρμογή των ανωτέρων, με την ανάλογη σήμανση και διευκόλυνση των κατοίκων και των εργαζομένων στην περιοχή παράλληλα με την εξυπηρέτηση των οχημάτων ασφαλείας Νοσοκομειακό – Πυροσβεστικό – Ελλ. Αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια