Χανιά

Μεταφορικό ισοδύναμο: Επιλεξιμότητα σε 2.148 ΚΑΔ Χανιώτικων επιχειρήσεων

Ενημέρωση για τις αιτήσεις, με την προθεσμία να λήγει τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 30/11/2020 λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων A’ εξαμήνου έτους 2020 του Μεταφορικού Ισοδύναμου, το οποίο σύμφωνα με το Επιμελητήριο Χανίων για πρώτη φορά ενισχύει αναδρομικά από την αρχή του έτους και επιχειρήσεις της Χανιώτικης Αγοράς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

Για πρώτη φορά, προβλέπεται η επιλεξιμότητα 2.148 κατηγοριών ΚΑΔ Χανιώτικων επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε κρίσιμους τομείς οικονομικής δραστηριότητας με ανάγκη ενίσχυσης του μεταφορικού κόστους, μέσω της διοχέτευσης μέρους των συνολικών πόρων €75 εκατ. για τη νησιά της χώρας.

Το Επιμελητήριο Χανίων συνεχίζει τη συνεπή προσπάθεια - μαζί με τους επιχειρηματίες του τόπου και τα υπόλοιπα επιμελητήρια του νησιού της Κρήτης- σε ανοιχτό διάλογο με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με κεντρική επιδίωξη τη διεκδίκηση της καθιέρωσης και επέκτασης του στρατηγικού μέτρου χρηματοδότησης στο σύνολο των επιχειρήσεων του νησιού της Κρήτης με γνώμονα την απόλυτα ισότιμη αντιμετώπισή του με τα υπόλοιπα νησιά της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.metaforikoisodynamo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια