Χανιά

Νίκησε τον κορωνοϊό η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου: «Έδωσα μια δύσκολη μάχη»

Το μήνυμά της στους αρνητές του ιού

Για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που βίωσε καθώς ήρθε αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό μίλησε η  Χανιώτισσα δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κατερίνα Πολύζου, η οποία σημείωσε ότι θεωρεί πλέον ότι νίκησε τον ιό.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Στις 27 Οκτωβρίου διαγνώστηκα με κορωνοϊό, ενώ ήμουν στην Αυστρία. Έδωσα μια δύσκολη μάχη και -τώρα πια- νομίζω ότι νίκησα... Θέλω να στείλω στους "αρνητές" της χρήσης προστατευτικών μέτρων, ένα μήνυμα: Μην θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, μα και όλους τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το άγχος, την οικονομική πίεση ή ακόμα και την πολιτική δυσαρέσκεια.

 Όμως, ο ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, γιατί εκτός από την άμεση απειλή, υπάρχουν και οι επιπτώσεις, οι επιπλοκές, το επικίνδυνο αποτύπωμα δηλαδή που αφήνει σε πολλούς χιλιάδες ανθρώπους. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα για την πολύ μεγάλη ψυχική υποστήριξη,,,, Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου Μιλτιάδη Μαρκάτο, Εύα Χριστοδουλάκη και Γιώργο Γεωργιακάκη στα Χανιά αλλά και στους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες σε Αυστρία και Γερμανία...Να είστε όλοι πάντα καλά και να προσέχετε... πολύ!

Για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που βίωσε καθώς ήρθε αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό μίλησε η Χανιώτισσα δημοσιογράφου της ΕΡΤ Κατερίνας Πολύζου, η οποία σημείωσε ότι θεωρεί πλέον ότι νίκησε τον ιό. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Στις 27 Οκτωβρίου διαγνώστηκα με κορωνοϊό, ενώ ήμουν στην Αυστρία. Έδωσα μια δύσκολη μάχη και -τώρα πια- νομίζω ότι νίκησα... Θέλω να στείλω στους "αρνητές" της χρήσης προστατευτικών μέτρων, ένα μήνυμα: Μην θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, μα και όλους τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το άγχος, την οικονομική πίεση ή ακόμα και την πολιτική δυσαρέσκεια. Όμως, ο ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, γιατί εκτός από την άμεση απειλή, υπάρχουν και οι επιπτώσεις, οι επιπλοκές, το επικίνδυνο αποτύπωμα δηλαδή που αφήνει σε πολλούς χιλιάδες ανθρώπους. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα για την πολύ μεγάλη ψυχική υποστήριξη,,,, Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου Μιλτιάδη Μαρκάτο, Εύα Χριστοδουλάκη και Γιώργο Γεωργιακάκη στα Χανιά αλλά και στους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες σε Αυστρία και Γερμανία...Να είστε όλοι πάντα καλά και να προσέχετε... πολύ!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια