Χανιά

Καθησυχαστική για τις καθιζήσεις η Αντιπεριφέρεια Χανίων

Οι εργασίες συνέπεσαν με την κακοκαιρία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, μετά τις τοπικές καθιζήσεις που παρουσιάστηκαν στον ΒΟΑΚ σε θέσεις φρεατίων, ζήτησε σχετική ενημέρωση για το θέμα, σε επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τους αναδόχους του έργου τοποθέτησης του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης - Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων:

Με βάση τις εξηγήσεις που δόθηκαν, προκύπτει ότι πρόκειται για τοπική μικρή καθίζηση πέριξ πέντε (5) φρεατίων, λόγω του ότι οι συγκεκριμένες εργασίες συνέπεσαν με την κακοκαιρία "ΙΑΝΟΣ" και συνεπώς δεν οφείλονται σε κακοτεχνία. Οι θέσεις καθίζησης σημάνθηκαν καταλλήλως ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και πρόκειται να αποκατασταθούν άμεσα, καθώς αναμενόταν η σχετική αδειοδότηση, -η οποία και λήφθηκε ήδη από 4/11/2020- και πλέον το έργο θα παραδοθεί σύντομα στο σύνολο του χωρίς κακοτεχνίες και ελλείψεις.

Η Αντιπεριφέρεια Χανίων, συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών του σημαντικού αυτού έργου, προσπαθώντας να μειώσει στο μέτρο του δυνατού την ταλαιπωρία των πολιτών και συμβάλλοντας ταυτόχρονα (όπου αυτό είναι εφικτό) στην γρήγορη και ασφαλή υλοποίησή του.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια