Χανιά

Αρνητικά τα περισσότερα τεστ κορωνοϊού σε μαθητές στην Κίσσαμο

Όλα τα θετικά κρούσματα, συνεχίζουν να βρίσκονται σε καραντίνα

Αρνητικά ήταν τα περισσότερα τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε μαθητές του Δήμου Κισσάμου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Πρόκειται για τα τεστ  που διεξήχθησαν στις 3 και 4 Νοεμβρίου.

«Οι νοσούντες και όλα τα θετικά κρούσματα, συνεχίζουν να βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και τους ευχόμαστε σύντομα πλήρη ανάρρωση.

Από πλευράς του Δήμου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΟΔΥ και της Κ.ΟΜ. Υ. Χανίων, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, ώστε να πραγματοποιηθούν κατά παρέκκλιση, όλες οι δειγματοληψίες στα σχολεία μας, προκειμένου να εξακριβωθεί η πιθανή διασπορά του ιού. Επίσης, ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Κισσάμου και ειδικά την δ/ντρια κα Λίτσα Νικολακάκη για την φιλοξενία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την πραγματοποίηση των δειγματοληψίων και την Δημοτική Σύμβουλο Εντεταλμένη σε θέματα Υγείας και υπάλληλο του Κ.Υ., κα Κουρτάκη-Δεικτάκη Δήμητρα για τον συντονισμό και ενημέρωση των γονέων.

Τέλος, ευχαριστούμε τους δ/ντές του 1ου και 3ου Δημοτικού κα Μαρία Μαζοκοπάκη και κ. Αντώνη Σπανουδάκη και τον δ/ντή του ΓΕΛ Κισσάμου κ. Χάρη Παπαευαγγέλου, για την άψογη συνεργασία τους και την βοήθειά τους στον συντονισμό, καθώς και τους γονείς των μικρών μαθητών που συναίνεσαν και ήταν μαζί τους κατά την διάρκεια των δειγματοληψιών.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το lock down σε όλη τη χώρα, καλούμαστε όλοι με υπομονή και σύνεση να τηρήσουμε όλα τα αυστηρά μέτρα και να ξεπεράσουμε την δοκιμασία αυτή το γρηγορότερο δυνατόν.», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.         

(Φωτογραφία Unsplash)       

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.            

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια