Χανιά

Κλείνει τμήμα του ΒΟΑΚ λόγω εργασιών τη Δευτέρα - Δείτε σε ποιο σημείο - Πώς θα διεξαχθεί η κυκλοφορία

Διακοπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Μουρνιών έως και τον κόμβο Βαμβακόπουλο

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), ισχύουσες την 02.11.2020 και κατά τις ώρες από 06.30 έως 19.30, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες «εκσκαφής και αποκατάστασης τάφρου», στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στα πλαίσια της διασύνδεσης Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα».

Ειδικότερα την 02.11.2020, για τις ανάγκες εκσκαφής και αποκατάστασης τάφρου’’, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί, από την 06:30 ώρα έως και την 19:30 ώρα της ιδίας ημέρας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Μουρνιών έως και τον κόμβο Βαμβακόπουλου, μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων στο ρεύμα προς Κίσσαμο θα εκτρέπεται- διεξάγεται από την έξοδο του κόμβου Μουρνιών με κίνηση προς Χανιά και ακολούθως μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων - Κισσάμου.

Επιπλέον στα πλαίσια πραγματοποίησης εργασιών έργου «Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στα πλαίσια της διασύνδεσης Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα», κατά το χρονικό διάστημα από την 02.11.2020 έως και την 06.11.2020 θα παραμείνει κλειστός και ο κλάδος εξόδου του Κόμβου Βαμβακόπουλου (έξοδος ΒΟΑΚ προς Λ. Καζαντζάκη), η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων στο ρεύμα προς Κίσσαμο, θα εκτρέπεται- διεξάγεται από τον κλάδο εξόδου του κόμβου Γαλατά.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια