Δωρεά "ανθρωπιάς" από το Επιμελητήριο Χανίων στο Νοσοκομείο "Άγιος Γεώργιος"

Χανιά
Δωρεά "ανθρωπιάς" από το Επιμελητήριο Χανίων στο Νοσοκομείο "Άγιος Γεώργιος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκαέξι σύγχρονα αναπηρικά αμαξίδια ενισχύουν τον εξοπλισμό του νοσηλευτικού ιδρύματος

Πολύτιμη για το νοσοκομείο Χανίων σε μια περίοδο που η ανανέωση του απαρχαιωμένου εξοπλισμού του χαρακτηρίζεται ως επιτακτική, είναι η δωρεά του Επιμελητηρίου. Δεκαέξι αναπηρικά αμαξίδια, τελευταίας τεχνολογίας, προστίθενται σ΄αυτά πού ήδη διαθέτει το νοσηλευτικό ίδρυμα, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το επίπεδο ενός ευαίσθητου τομέα όπως είναι η μεταφορά ασθενών.

Όπως δήλωση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης: «Το ΕΒΕΧ έχοντας ιερή υποχρέωση , πέραν της στήριξης της επιχειρηματικότητας μέσα απ΄αυτό το ολοκαύτωμα θα μπορούσαμε να πούμε που συμβαίνει, στηρίζει έμπρακτα το νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος με την προσφορά αμαξιδίων ειδικών προδιαγραφών».

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων τόνισε τη σημασία της προσφοράς του Επιμελητηρίου στην προσπάθεια αναβάθμισης του απαρχαιωμένου πια εξοπλισμού του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Η διοίκηση του νοσοκομείου προσπαθεί μέσω της κρατικής χρηματοδότησης να τον ανανεώσει. Αλλά είναι πολύ σημαντική η συμβολή. Είμαστε ευγνώμονες που γίναμε δέκτες των δωρεών της κοινωνίας του νομού Χανίων» σημείωσε ο Διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας συμπληρώνοντας ότι «οι δωρεές αυτές θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο των τραυματιοφορέων και θα απαλύνουν τον πόνο των ασθενών .Θα βελτιώσουν πάρα πολύ τις μεταφορές τους. Το Επιμελητήριο Χανίων σε μια περίοδο δυσχέρειας για τον επιχειρηματικό κόσμο, επιλέγει να στηρίξει το κοινωνικό σύνολο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News