Διπλό φονικό στα Χανιά: Συγκλονίζει η κόρη του 82χρονου που βρέθηκε νεκρός σε βαλίτσα

Χανιά
Διπλό φονικό στα Χανιά: Συγκλονίζει η κόρη του 82χρονου που βρέθηκε νεκρός σε βαλίτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις με το φερόμενο δράστη - Τον έβαζαν τακτικά στο σπίτι τους

Ώρες αγωνίας έζησε η κ. Μαρία, από τη στιγμή που άρχισε να αναζητά τον 82χρονο πατέρα της μέχρι τη στιγμή που έμαθε από τους αστυνομικούς πως βρέθηκε στραγγαλισμένος μέσα σε μία βαλίτσα.

«Έπαιρνα τηλέφωνο τον πατέρα μου και δεν απαντούσε στις κλήσεις μου. Το σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του ήταν κλειδωμένο με τα παράθυρα κλειστά και ταραγμένη απευθύνθηκα στην αστυνομία. Στη συνέχεια μαζί με τους αστυνομικούς, καλέσαμε κλειδαρά κι όταν ανοίξαμε την πόρτα του σπιτιού το Σάββατο το βράδυ βρήκαμε τη σύντροφο του πατέρα μου, νεκρή. Ταράχτηκα πάρα πολύ, τότε υποψιάστηκα ότι κάτι κακό έχει συμβεί και στον πατέρα μου. Ψάχναμε όλο το σπίτι αλλά ο πατέρας μου ήταν άφαντος ώσπου τον βρήκε η αστυνομία στο διπλανό σπίτι που νοίκιαζε ο Μπαγκλαντεσιανός, χτες το απόγευμα. Έχω συγκλονιστεί πάρα πολύ με την άγρια δολοφονία του πατέρα μου, αλλά και της συντρόφου του. Μέχρι χθες έψαχνα τον πατέρα μου και παρακαλούσα να βρεθεί ζωντανός και τώρα ψάχνουμε τον δολοφόνο του», λέει η κόρη του, Μαρία, στο protothema.gr και συνεχίζει:

«Είχα πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, πήγαινα τακτικά στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και μάλιστα, έβλεπα και τον Μπαγκλαντεσιανό που νοίκιαζε το διπλανό σπίτι της συγχωρεμένης, το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του πατέρα μου. Δυστυχώς, η σύντροφος του πατέρα μου είχε κάποια χρήματα τα οποία τα είχε φυλαγμένα στο σπίτι, όπως έμαθα κι εγώ αργότερα κι αυτός προφανώς το έμαθε ο Μπαγκλαντεσιανός και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο έγκλημα. Μοιραζόντουσαν την ίδια αυλή με τον Μπαγκλαντεσιανό κι όταν ο πατέρας μου ή η σύντροφός του χρειαζόταν κάτι, τον καλούσαν για να τους βοηθήσει. Οπότε αυτός τους είχε γνωρίσει πολύ καλά και δεν ήταν λίγες οι φορές που έμπαινε μέσα στο σπίτι τους για να τους κάνει κάποιες δουλειές.

Ο πατέρας μου δεν τον φοβόταν γιατί αυτός μένει χρόνια στα Χανιά και δούλευε ώσπου τώρα τελευταία έμεινε άνεργος, από ότι έμαθα και περνούσε δύσκολα. Υποψιάζομαι ότι αυτός τους σκότωσε και τους δύο γιατί έκλεψε τα χρήματα από το σπίτι».

Σημειώνεται πως, όπως έγραψε νωρίτερα το neakriti.gr, ο φερόμενος δράστης έχει φύγει από την Κρήτη για τον Πειραιά, με πλοίο της γραμμής. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. κινεί γη και ουρανό προκειμένου να τον εντοπίσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News