Αναζητείται ο 82χρονος μετά τη δολοφονία

Χανιά
Αναζητείται ο 82χρονος μετά τη δολοφονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Silver Alert για τον Αλέξανδρο Αλεξανδράκη

Άφαντος από την περασμένη Παρασκευή έως και αυτή την ώρα, παραμένει ο 82χρονος άνδρας από τα Χανιά, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «άνθρωπος – κλειδί» στην υπόθεση της δολοφονίας της 79χρονης, που αποκαλύφθηκε χθες το πρωί στο Πασακάκι Χανίων.

Νωρίτερα η «Γραμμή ζωής» Silver Alert εξέδωσε ανακοίνωση για τον 82χρονο Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, όπως ονομάζεται, τον οποίο σημειωτέων αναζητούν και οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, προκειμένου να καταθέσει για τον στραγγαλισμό της 79χρονης συντρόφου του.

Με βάση το «Silver Alert» ο 82χρονος εξαφανίστηκε από τα Χανιά στις 23 Οκτωβρίου. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,68 και βάρος κανονικό. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε θαλασσί τζιν παντελόνι, πουκάμισο, γκρι γιλέκο, θαλασσί καπέλο και αθλητικά μαύρα παπούτσια. Ο 82χρονος κρατά καφέ μπαστούνι και η ζωή του, όπως αναφέρεται, βρίσκεται σε κίνδυνο. Ωστόσο, όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνισή του, καλείται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή το 10-65.

Υπενθυμίζεται ότι η φρικτή δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η κόρη του 82χρονου τον αναζητούσε συστηματικά επί ένα 24ωρο -δηλαδή, καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββάτου- χωρίς να μπορεί να εντοπίσει στα τηλέφωνα ούτε τον πατέρα της, αλλά ούτε και την σύντροφο του.  

Μάλιστα έξω από το σπίτι που τελέστηκε το έγκλημα, οι αρχές βρήκαν σταθμευμένο το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, ενώ τουλάχιστον στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας το κινητό του φέρεται να καλούσε κανονικά, χωρίς ωστόσο να απαντάει κανείς. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News