Δολοφονία 79χρονης: Με πετσέτα κουζίνας φέρεται να στραγγάλισαν το θύμα

Χανιά
Δολοφονία 79χρονης: Με πετσέτα κουζίνας φέρεται να στραγγάλισαν το θύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφαντος ο σύντροφος της ηλικιωμένης – Το έγκλημα συνέβη πιθανότατα την Παρασκευή

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τη δολοφονία της 79χρονης στο Πασακάκι Χανίων την ώρα που ο 82χρονος σύντροφος της παραμένει άφαντος.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, όταν η αστυνομία άρχισε να αναζητά τα ίχνη του ηλικιωμένου. Άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Χανίων εξετάζουν με προσοχή στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανσης της στυγερής δολοφονίας της 79χρονης.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από την άγρια δολοφονία της 79χρονης στο Πασακάκι. Ο δράστης ή οι δράστες φέρονται να στραγγάλισαν την άτυχη γυναίκα περνώντας μια πετσέτα κουζίνας στο λαιμό της, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το έγκλημα συνέβη πιθανότατα την Παρασκευή.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων εξετάζουν τα γεγονότα που συνθέτουν το παζλ της μυστηριώδους υπόθεσης. Το περασμένο Σάββατο η κόρη του ηλικιωμένου άρχισε να αναζητά τον πατέρα της καθώς δεν είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά, όπως συνήθιζαν. Αργά τη νύχτα ειδοποίησε την αστυνομία.

Πρώτες πρωινές ώρες χθες αποκαλύφθηκε η στυγερή δολοφονία της 79χρονης με τον σύντροφο της να παραμένει άφαντος.

Το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη να ήταν η ληστεία έχει αποκλειστεί. Η 79χρονη συνήθιζε να φοράει χρυσά κοσμήματα τα οποία φορούσε και όταν εντοπίστηκε νεκρή.

Το αυτοκίνητο του 82χρονου βρέθηκε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Η αστυνομία ερευνά ακόμη και το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να βρίσκεται εκτός Κρήτης. Πρόκειται ωστόσο για τον άνθρωπο κλειδί στη διαλεύκανση της δολοφονίας της 79χρονης.

Από προσαγωγές αλλοδαπών που μισθώνουν τον πρώτο όροφο του σπιτιού της άτυχης γυναίκας δεν προέκυψαν ύποπτα στοιχεία. Οι έρευνες είναι στραμμένες στον εντοπισμό του ηλικιωμένου συντρόφου της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News